Meezing Messiah in Koninklijk Theater Carré

Wegens groot succes op zaterdag 9 december 2017 weer een Meezing Messiah in Koninklijk Theater Carré.

Er is nog plaats voor amateurzangers bij de meezing-versie van G.F. Händels oratorium Messiah op 9 december 2017 in Carré.

Het is een uniek muziekevenement in Nederland: onze Meezing Messiah in Carré. Duizend amateurzangers en -zangeressen voeren samen met ons Händels oratorium Messiah uit in het prachtige Theater Carré in Amsterdam. Een feest voor zowel zangers als publiek! Zingt u zelf graag? Aarzel dan niet, en meld je snel aan via www.carre.nl !

Open je hart en zing mee
“Het belangrijkste doel van de Meezing Messiah is het plezier hebben in het samen zingen en het beleven van de prachtige muziek. En dat in één van de mooiste muziektempels van Nederland. Iedereen kan erbij zijn en geschiedenis schrijven. Open je hart en zing mee!”, aldus Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera en muzikaal leider van de MeezingMessiah.

Wegens groot succes , de derde edititie
Messiah is een oratorium van Georg Friedrich Händel, dat meestal rond de Kerst uitgevoerd en soms ook in de Paastijd wordt uitgevoerd. Wij organiseren sinds 2015 ieder jaar een ‘meezing’ versie van dit prachtige werk in Koninklijk Theater Carré. Amateurzangers en -zangeressen zingen de koorstukken mee met koor Consensus Vocalis, waarvan het “Hallelujah” is het meest bekende stuk is.
In 2016 namen 1000 meezingers deel aan onze MeezingMessiah in Carré, het was een geweldige happening! Bekijk hier de videoreportage uit 2016.

Solisten, VU-orkest en Consensis Vocalis
Het VU-Orkest en koor Consensus Vocalis verlenen op zaterdag 9 december hun medewerking en Reisopera-directeur Nicolas Mansfield leidt als dirigent de meezing-uitvoering van Händels oratorium in goede banen. Als solisten zingen mee Jennifer France (sopraan), Ulrike Schneider (alt), Nico Darmanin (tenor) en Lucas Jakobski (bas).

Aanmelden om mee te zingen
Als u mee wilt zingen, dan kunt u via deze link een ticket bestellen.
U repeteert op 9 december met orkest, solisten en koor van 10:30 – 12.:00, Nicolas Mansfield zal deze repetitie leiden. De uitvoering van de Meezing Messiah is van 13.00 – 16.00 uur.

De kosten voor de meezingers bedragen €30,- inclusief bladmuziek, repetitie, lunch en pauzedrankje. Voor de meezingers zijn stoelen geblokkeerd die op stem verdeeld zijn. U kiest een kaartje voor uw stemgroep in het besteltraject. Wanneer u een meezingkaartje bestelt, ontvangt u binnen een maand na aankoop een digitale versie van de bladmuziek via de Reisopera.

Publiekskaarten
Voor het overige (niet meezingende) publiek kost een ticket €25,- (geplaceerde kaart, niet tussen de meezingers).