Tina Blog+Vlog #6 Wist je dat?

Het is inmiddels twee weken geleden dat mijn laatste blog is geplaatst. Inmiddels zijn we klaar met de auditietour. De eerste ronde zit er op! 15 dagen in twaalf weken. Het is me wat. Op 15 april was de laatste dag van de auditietour in Emmen en daarna ben ik toch wel even in het welbekende zwarte gat gevallen. Ik bedoel; nooit meer een wekker om 05:00 uur, nooit meer vijf uur reizen op een dag. Dat zijn toch dingen die je enorm gaat missen.

In de afgelopen twaalf weken hebben we tijdens de auditietour best wel wat mee gemaakt. Ik zal wat weetjes met jullie delen:

Wist je dat?..
.. Er bijna 3000 kinderen auditie hebben gedaan.
.. We zo’n 3203 kilometer hebben afgelegd door het hele land.
.. We dertien plaatsen hebben gezocht: Roermond, Rotterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Sneek, Zaandam, Breda, Schiedam, Terneuzen, Amersfoort, Tiel en Emmen.
.. Er sneeuw was in Eindhoven.
.. De vaste Tina Crew uit elf mensen bestond.
.. Er van die elf er drie mensen zijn geweest die alle vijftien dagen hebben mee gemaakt.
.. Er drie acteurs uit de volwassen cast zijn wezen kijken bij de audities: Ridder van Kooten, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga.
.. We tijdens de eerste auditiedag begonnen met een doosje vol pennen en we tijdens de laatste tourdag er nog maar drie over hadden en al die anderen op onverklaarbare wijze verdwenen zijn.
.. We in Breda in hetzelfde theater als Ciske de Rat stonden. Daar zagen we de kinderbegeleidster, Ilse. En dat was extra leuk, omdat Ilse komend seizoen kinderbegeleidster bij Tina wordt.
.. Er in Tiel iemand was die een foto van mijn achterkant wilde maken en dat ik dat een apart verzoek vond en dat ze achteraf mijn bodywarmer (met tekst: Tina Crew) bedoelde
.. Ik vijf blogs heb geschreven.
.. Er 13877 mensen die blogs hebben gelezen. (WAT?! ZOVEEL! ONGELOOFLIJK!)
.. Ik tijdens de laatste dag in Emmen 42.01 minuten aan beeldmateriaal gefilmd heb..
.. en daar samen met een vriendin een filmpje van heb gemaakt van 03.23 minuten..
.. en dat het filmpje een impressie geeft van hoe de vijftien auditiedagen van de eerste ronde er uit zagen
.. en dat dat filmpje hieronder te bekijken is!

{youtube}n4sEDBgumRk{/youtube}