The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater Utrecht

Met 850.000 bezoekers is The Bodyguard de grootste hit sinds Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. Vanavond is de laatste voorstelling gespeeld, een emotioneel afscheid na twee jaar. Producent Albert Verlinde: “Ik ben ontzettend trots op deze eigen versie van The Bodyguard, die we geheel in Nederland hebben ontwikkeld, en de geweldige groep mensen, voor en achter de schermen, die twee jaar met elkaar een fantastische show hebben neergezet. Een voorstelling met een WOW-factor, die tot en met de laatste voorstelling te voelen was. The Bodyguard heeft al deze tijd volle zalen getrokken. Het was een emotionele, maar zeer mooie avond voor ons allemaal.” Ook in het buitenland is het succes van The Bodyguard niet onopgemerkt gebleven. Het Nederlandse creatieve team is momenteel druk met de voorbereidingen van de show in Madrid, Spanje. De versie zoals in Nederland gemaakt gaat daar in september in première. In het Beatrix Theater Utrecht is vanaf oktober een waardige opvolger van The Bodyguard te zien: On Your Feet! 

The Bodyguard factsIn september 2015 ging The Bodyguard in première in het Beatrix Theater te Utrecht. Een musical over de geheime liefde tussen een voormalig secret service agent Frank Farmer (Dave Mantel / Mark van Eeuwen / Miro Kloosterman) en superster Rachel Marron (Romy Monteiro / April Darby). Nu na twee jaar, maar liefst 647 voorstellingen, 850.000 bezoekers, een juryprijs en publieksprijs voor ‘Beste Musical’ én een Musical Award voor Romy Monteiro, speelde de cast van The Bodyguard vanavond de laatste voorstelling in het Beatrix Theater in Utrecht. 

On Your Feet!De musical On Your Feet! is gebaseerd op de muziek en het leven van Emilio en Gloria Estefan. Vajèn van den Bosch die de rol van Gloria Estefan op zich gaat nemen betrad vanavond voor het eerst het podium van het Beatrix Theater als Gloria Estefan om het spreekwoordelijke stokje over te nemen van Romy Monteiro. Meer informatie: www.onyourfeet.nl .

Theaterparadijs het online theatermagazine