Geliefde Nederlandse artiesten keren terug naar het Amsterdams Bostheater

Boris presents: Keep The Funk Alive en The Common Linnets zijn de volgende artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops, Typhoon, Alex Vargas en Memphis Maniacs al bevestigd. Boris presents: Keep The Funk Alive is op zondag 6 augustus te zien tijdens Live At. The Common Linnets treden op maandag 14 augustus op in het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop voor beide shows start aanstaande zaterdag 13 mei om 10:00 uur.

Boris presents: Keep The Funk Alive
Als Bo Saris was Boris al eerder te zien tijdens Live At, maar nu is hij terug! Niet alleen onder zijn eigen naam, maar met Keep The Funk Alive: een heerlijke funk- en soulshow met de hits van toen en nu. De zanger neemt het publiek terug mee in de tijd met songs van Prince, Marvin Gaye, Michael Jackson en James Brown, maar zingt ook nummers van Bruno Mars, Justin Timberlake, Anthony Hamilton en Pharrell Williams. Natuurlijk komen ook Boris' eigen hits voorbij. Boris bracht onlangs zijn EP Best Of Me uit.

The Common Linnets
Ook The Common Linnets keren terug naar het Amsterdamse Bostheater. De band, met Ilse DeLange in de gelederen, werd in één klap bekend dankzij single Calm After The Storm, die op veertien landen op nummer één van de hitlijsten belandde. Sindsdien sleept The Common Linnets de ene na de andere (internationale) award binnen, zijn er verschillende tours in binnen- en buitenland gedaan en werd hun tweede album bekroond met goud.

Many more to come
Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops, Typhoon, Alex Vargas en Memphis Maniacs al bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo
Kaarten voor Boris presents: Keep The Funk Alive op zondag 6 augustus kosten €22,50 excl. servicekosten. Kaarten voor The Common Linnets op maandag 14 augustus zijn €35 excl. servicekosten. Tickets voor beide shows zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl . De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 13 mei om 10:00 uur.