Extra concert ‘Waylon live in concert op 3 december

Er komt een extra concert van ‘Waylon live in concert - Radio Veronica Top 1000 Allertijden’ op zondag 3 december. De concerten op vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017 zijn volledig uitverkocht en daarom heeft organisator Radio Veronica besloten een derde concert toe te voegen. De kaartverkoop voor het derde concert is van start gegaan.

Tijdens ‘Waylon live in concert - Radio Veronica Top 1000 Allertijden’ staat Waylon in Rotterdam Ahoy met de beste en grootste hits uit de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. De concertreeks is een vervolg op de succesvolle eerste editie in 2016, waarin Waylon op eigen wijze bekende hits als ‘November Rain’ van Guns N’ Roses en ‘Dancing In The Dark’ van Bruce Springsteen vertolkte. Ook bracht hij onder andere een eerbetoon aan legendarische artiesten als Prince, Queen en Michael Jackson.

Waylon live in concert - Radio Veronica Top 1000 Allertijden
Datum: vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december 2017
Locatie: Rotterdam Ahoy
Aanvang concert vrijdag en zaterdag: 20.00 uur
Aanvang concert zondag: 19.00 uur
Kaartverkoop: ticketpoint.nl
Meer informatie: www.radioveronica.nl 

De Radio Veronica Top 1000 Allertijden is dé hitlijst met de 1000 beste nummers ooit gemaakt, samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica. De lijst der lijsten wordt dit jaar uitgezonden van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december. Het concert op vrijdag 1 december sluit aan op de ontknoping van de hitlijst.